Gratis verzending Nederland!

Pasta’s met parmezansekaas en walnoten

Ingrediënten

300 g gnocchi
50 g Parmezaanse kaas
50 g walnoten, grof gehakt
rasp van 1 citroen
3 el olijfolie
klein bosje bieslook, geknipt
100 g rucola
peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Laat de pasta uitlekken en houd 4 el kookvocht apart.
3. Gooi de pasta terug in de pan. Roer de kaas, walnoten, rasp, bieslook, olijfolie en het kookvocht door de pasta.
4. Breng op smaak met peper en zout. Schep snel de rucola erdoor (de hitte van de pasta is genoeg om hem een beetje te laten slinken).

Topping

Bestrooi het gerecht met wat extra grof gehakte walnoten en een beetje Parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!

Foto van Proef de lekkerste noten & notenmix, direct door je brievenbus
Proef de lekkerste noten & notenmix, direct door je brievenbus

Voor jou, voor jou bedrijf of familie en vrienden en voor alle echte liefhebbers van verse noten bieden wij de lekkerste ambachtelijke notenmix. Voor elk moment en voor iedereen!

Bestel direct online!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles over noten & recepten

Probeer nu zelf!

En proef het verschil!

Nu tijdelijk voor maar:

€ 9,95